lørdag 25. juli 2009

Tøfler & såpebobleshow

Jeg har vært på tekniskmuseum i Oslo. Der havnet vi på et artig såpebobleshow. De kunne kunsten med å få bobler i alle størrelser. Oppskrifta på såpevannet fikk vi også så kan vi se om barna får til noe tilsvarende. Det skal nok noe til, men det er lov å prøve. Og fotografen måtte være rask for en såpeboble lever ikke lenge selv ikke der.

Og sånn ellers syns jeg det er gulvkaldt selv midt på sommeren her i kjellerleiligheta mi så jeg har liksågodt tatt i bruk tøflene jeg strikket for noen uker siden. Ble kjempe fornøyd - dem er gode å ha på beina.

2 kommentarer:

Petunia sa...

Hallo! Da titter jeg innom:) Kjempesøte hunder du har. Vi har lyst på dachs selv og har vært litt på utkikk. Ringte på noen valper på Tau, men vi fant ut det ble litt langt å reise ned og hente. Vi vil finne noen i nærområdet slik at vi kan besøke valpene noen ganger før vi kjøper.
Bli kjent emd både oppdretter og hundene.

Det må ha vært artig å se slikt såpebobleshow. Det er utrolig hva de kan få til med rette oppskriften. De som vi kjøper i leketøybutikkene er ikke noe gode. Blir bare sånne små bobler som sprekker med en gang.

Gulvkaldt er det hos oss også i underetasjen, men hvis gubben får fingen ut, så blir det lagt varmekabler der i høst. Det er jo lov å håpe.
Han en flott lørdagskveld og kjeder du deg, kan du jo stikke innom meg:)

Stubbetufsa sa...

Å, de tøflene ser topp ut! Og varme er de helt sikkert! Jeg har lenge tenkt på å strikke og tøve tøfler, men jeg har liksom ikke funnet en fin oppskrift enda, kanskje denne...