onsdag 29. juli 2009

Hekla tøfler / Ballerina tøfler


Jeg syns at det var litt stuslig å ta fram de tova tøflene allerede så jeg følte for å hekle meg et par tøfler til sommer bruk.
Jeg har brukt dobbelt Vestlands garn på heklenål nr 5.
Fant oppskrifta og inspirasjon her, men har tilpassa den etter eget hode.

lørdag 25. juli 2009

Tøfler & såpebobleshow

Jeg har vært på tekniskmuseum i Oslo. Der havnet vi på et artig såpebobleshow. De kunne kunsten med å få bobler i alle størrelser. Oppskrifta på såpevannet fikk vi også så kan vi se om barna får til noe tilsvarende. Det skal nok noe til, men det er lov å prøve. Og fotografen måtte være rask for en såpeboble lever ikke lenge selv ikke der.

Og sånn ellers syns jeg det er gulvkaldt selv midt på sommeren her i kjellerleiligheta mi så jeg har liksågodt tatt i bruk tøflene jeg strikket for noen uker siden. Ble kjempe fornøyd - dem er gode å ha på beina.

torsdag 23. juli 2009

Ut på tur....

Vi fikk regnvær på turen vår i dag, men vi var kledd for det og fant litt le under et tre. Og heldigvis hadde jeg vært på Europris og kjøpt skikklige gummisøvler tidligere i sommer. Det kom godt med i dag. Skal man nyte Norsk sommer må man møte forberedet ;-) Men tiltross - vi koste oss på tur med litt godt i sekken.





tirsdag 21. juli 2009

Hei hobby damer (på HB)

OLDEMORSTEPPE. I dag teller rutene 64
BØLGE SKJERF



Det vises på innlegene at det er sommer og tid for utflukter av forskjellige slag, men jeg er igang med oldemorsteppet og bølge skjerf.